Fotoliu electric masaj, panou control, VidaXL, piele artificiala, negru | Review detaliat

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

Pentru relaxarea corpului ori de cate ori va simtitit tensionati sau obositi de la  munca, aveti nevooie de un fotoliu electric de masaj bun, iar VidaXL propune o varianta foarte interesanta. Este un model realizat din piele artificiala, oferind un confort bun, dar si un design elegant.

Este un fotoliu de masaj ergonomic, ce permite regalrea spatarului si a suportului pentru picioare. Durata masajului poate fi setata in functie de nevoi si preferinte, iar produsul in discutie beneficiaza de 12 airbag-uri pentru un masaj compresiv.

Este prevazut cu un panou de control cu ecran mare pe cotiera din dreapta, ceea ce inseamna ca veti putea realiza setarile dorite mult mai usor. Inclinarea scaunului vizeaza obtinerea unei pozitii confortabile, astfel incat presiunea exercitata asupra coloanei vertebrale sa fie una minima.

Chiar daca este realizat din piele artificiala, fotoliul electric VidaXL asigura un confort sporit, este placut la atingere, iar materialul se curata foarte usor cu o carpa uscata. In plus, fotoliul este bine captusit pe toate partile, astfel incat utilizatorul sa nu simta niciun fel de disconfort.

Functia de temporizare permite setarea duratei masajului intre 10, 20 sau 30 de minute. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca acest produs poate sustine o greutate a utilizatorului de pana la 136 de kg.

Pune la dispozitie sapte programe de masaj alaturi de doua trepte de viteza. Dimensiunile produsului sunt de 78 cm latime, 136 cm adancime si 107 cm inaltime, avand o greutate de 66 de kg.

Fotoliu electric masaj, panou control, VidaXL, piele artificiala

Verifica oferta actuala!

Merita sau nu achizitionat fotoliul electric de masaj VidaXL?

Daca sunteti in cautarea unui fotoliu de masaj bun cu ajutorul caruia sa va puteti relaxa ori de cate ori simtiti nevoia, insa nu sunteti dispusi sa investiti o suma fabusoasa de ordinul zecilor de mii, atat cat ar costa un fotoliu de masaj electric profesional, acest model de la VidaXL poate fi o solutie care ar fi pe placul vostru. Cumparatorii declara ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere inspirata, acest fotoliu fiind ideal pentru relaxarea intregului corp. Masajul realizat de el este foarte placut, iar dupa o sedinta de masaj se simt revigorati si mult mai relaxati. Sunt de parere ca a fost o achizitie inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Fotoliu electric masaj VidaXL

9.5

Calitate

9.5/10

Functii si Tehnologii

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 7 programe, 2 viteze
  • Usor de reglat
  • Panou de control pe manerul drept
  • Design elegant

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu