Fotoliu masaj rabatabil cu 3 locuri suport pahar vidaXL, gri, textil, 178,5 x 96 x 99,5 cm Review si Pareri

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

Fotoliul de masaj vidaXL este un model ce pune la dispozitie trei locuri si care se poate integra usor in orice decor. Poate inlocui cu succes varianta clasica de canapea, dar mai intai, va propunem sa aflati  mai multe informatii utile.

Fotoliul de la vidaXL este un model bine captusit si tapitat cu material textil rezistent punand la dispozitie trei locuri. Este construit din cadru robust din metal si lemn, oferind un bun confort si durabilitate. Totodata, se poate rabata usor si este prevazut cu sase puncte de masaj pentru spate, sezut si picioare transmitand vibratii placute.

Pentru o senzatie de relaxare si mai buna, scaunul prezinta functia de incalzire, iar spatarul se regleaza pe spate, in timp ce suportul de picioare poate fi ajustat in sus. Produsul prezinta si suporturi pentru pahare unde puteti aseza cana de cafea sau sticle de apa ori bauturi racoritoare.

Puteti realiza toate setarile dorite folosind telecomanda din dotare. Dimensiunile totale ale fotoliului sunt de 178.5 cm lungime, 96 cm latime si 99.5 cm inaltime, avand o greutate de 38.15 kg. Dimensiunile sezutului sunt de 49 cm latime is 55 cm adancime.

Verifica oferta actuala!

Merita sau nu achizitionat fotoliul de masaj rabatabil vidaXL?

Modelul de fotoliu prevazut cu trei locuri de la vidaXL este o varianta interesanta, spatioasa, care poate fi incadrata cu usurinta in orice decor. Cumparatorii actuali sunt incantati de produs si sustin ca pentru o sesiune de relaxare este produsul potrivit, foarte usor de folosit, dar si de intretinut. Au fost atrasi de faptul ca poate fi folosit de trei persoane in acelasi timp si sunt de parere ca au facut o achizitie inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Fotoliu masaj rabatabil cu 3 locuri vidaXL

9.3

Calitate

9.3/10

Functii si Tehnologii

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 locuri
  • Telecomanda
  • Rabatabil
  • Usor de integrat in orice decor

Cons

  • Nu au fost identificate

2 comentarii la „Fotoliu masaj rabatabil cu 3 locuri suport pahar vidaXL, gri, textil, 178,5 x 96 x 99,5 cm Review si Pareri”

Lasă un comentariu