Fotoliu de masaj Fantasy II, Lila Care | Review si Sfaturi utile

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Daca sunteti in cautarea unui fotoliu de masaj bun care sa devina indata spatiul preferat de relaxare dupa fiecare zi obositoare de munca, Fantasy II Lila Care ar putea fi o alegere inspirata. Este un model ingenios, special proiectat pentru uz casnic care ofera un masaj relaxant pentru fiecare parte a corpului, revigorandu-va numaidecat.

Fotoliul de masaj Fantasy II Lila Care acopera cu succes toate zonele principale ale corpului si beneficaza de sina de ghidare potrivita coloanei vertebrale. Puteti opta simplu si rapid pentru tipul de masaj pe care il doriti. In acest sens aveti de ales intre framantare prin presiune, presopunctura, framantare si impingere, tehnica de vibratii si tapotament. Reuseste sa imite foarte bine senzatia de masaj real.

Fotoliul se poate incalzi pana la 45 de grade Celsius si mentine temperatura constanta. Astfel, corpul va reusi sa se relaxeze si mai bine, iar utilizatorul se va simti pe deplin confortabil. Pernele Wave din dotare sunt amplaste in zone cheie ale corpului, precum umeri, brate, sold, gambe si talpi. Si mai interesant de mentionat este faptul ca produsul dispune de ceas cu alarma pe care il puteti seta manual, astfel incat sa va puteti odihni linistiti.

Fantasy II Lila Care poate fi controlat folosind computer-ul cu display LCD din dotare. Prin intermediul acestuia puteti regla fotoliul pentru a obtine o pozitie confortabila, puteti regla intensitatea si seta tipul masajului, puteti regla separat pernele pentru picioare, brate, umeri si sold sau puteti activa functii precum cea de incalzire, descedenta, ascendenta, zero gravity, role talpi si asa mai departe. Totodata, aveti posibilitatea de a va conecta prin Bluetooth cu telefonul, tableta ori laptopul.

Acest model de fotoliu de masaj este indicat pentru persoane cu inaltime maxima de 190 de cm. Ofera posibilitatea personalizarii sedintei de masaj si se adapteaza foarte usor nevoilor oricarui utilizator. Dimensiunile acestuia sunt de 150 cm lungime, 75 cm latime si 170 cm inaltime, avand o greutate de 76 de kg.

Verifica oferta actuala!

Merita sau nu achizitionat fotoliul de masaj  Fantasy II Lila Care?

Fantasy II Lila Care este un model foarte flexibil, ce se adapteaza cu usurinta caracteristicilor scheletelui uman, oferind o experienta completa de masaj timp indelungat. Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca repreiznta principala sursa de relaxare si revigorare chiar si dupa cele mai solicitante zile. Confirma faptul ca este usor de reglat si sunt incantati si de design-ul elegant. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Fantasy II Lila Care

9.8

Calitate

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 20 de programe de masaj
  • Functie de incalzire
  • Functie zero gravity
  • Perne de masaj amplasate strategic

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu