Fotoliu de masaj electric rabatabil vidaXL, Tesatura, 66 x 90 x 98 cm, Rosu vin | Review si Pareri utile

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Este un model de fotoliu de masaj electric rabatabil din gama vidaXL ce ofera un design clasic al unui fotoli obisnuit, dar care poate deveni principalul loc de relaxare datorita masajului electric pe care il poate oferi. In plus, este o alternativa rezonabila ca pret, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Fotoliul de masaj vidaXL se incadreaza usor in orice camera de zi. Este realizat din material textil gros si rezistente, iar sezutul este moale si confortabil. Picioarele din lemn de eucaliptt ofera produsului o stabilitate foarte buna.

Produsul prezinta sase puncte de masaj pentru spate, sezut si picioare, iar printr-o simpla apasare de buton puteti activa functia de incalzire, pentru mai multa relaxare. Aveti posibilitatea de a ajusta spatarul pe spate, iar suportul pentru picioare poate fi reglat in sus. In aceasta pozitie va veti putea simti cel mai cofnortabil.

Pune la dispozitie sase trepte de viteza si sase programe de masaj, timp in care este important de retinut ca poate sustine o greutate de pana la 110 de kg de utilizator. Poate fi controlat prin intermediul telecomenzii din dotare, iar pentru a o avea mereu la indemana, fotoliul a fost prevazut cu un buzunar lateral special pentru depozitare.

Dimensiunile produsului sunt de 90 cm lungime, 66 cm latime si 98 cm inaltime, avand o greutate de 21.63 kg.

Verifica oferta actuala!

 Merita sau nu achizitionat fotoliul de masaj electric vidaXL?

Fotoliul vidaXL este un model destul de simplu, dar care va poate ajuta sa va relaxati si sa va simtiti mai confortabil dupa o zi solicitanta de munca. Clientii au declarat ca pentru nevoile sale, a fost o alegere potrivita, produsul in discutie ajutandu-i sa se relaxeze mai bine, eliminand stresul si oboseala capatate pe parcursul zilei. Confirma faptul ca este usor de controlat, arata bine si se integreaza in orice decor. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Fotoliu masaj electric vidaXL

9.1

Calitate

9.0/10

Functii si Tehnologii

9.0/10

Rezistenta

9.3/10

Pret

9.1/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Reglar spatar si suport picioare
  • 6 programe de masaj si 6 trepte de intensitate
  • Design placut
  • Telecomanda

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu