Fotoliu Electric de Masaj Zenino – Telecomanda, Pentru Spate si Picioare, Piele Artificiala, Negru/Rosu | Review detaliat

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Fotoliul electric de masaj Zenino poate fi o solutie excelenta prin care va puteti relaxa dupa fiecare zi obositoare de munca. Este un produs ergonomic, captusit in strat gros ce asigura un bun confort si o relaxare pe masura.

Produsul in discutie beneficiaza de sase puncte de masaj care au fost proiectate astfel incat sa calmeze si sa relaxeze muschii spatelui, umerilor, posteriorului si gambelor. Cu functia de incalzire, fotoliul emite o caldura placuta ce ajuta pentru o tensiune buna. Puteti regla cu usurinta spatarul si suportul pentru picioare astfel incat sa va simtiti cat mai confortabil.

Fotoliul poate fi controlat foarte usor prin intermediul telecomenzii din dotare pe care o puteti depozita in buzunarul lateral al acestuia.

Datorita micro-setarilor se poate adapta nevoilor corpului utilizatorului. Fiind realziat din imitatie de piele foarte fina si placuta la atingere, produsul este moale, confortabil si usor de curatat. In plus, fiind prevazut cu un design modern este usor de integrat in orice decor, putand constitui o alternativa inspirata si pentr un living elegant.

Acesta este disponibil in culorile rosu-negru, iar montajul este usor de realizat si rapid.

Verifica oferta actuala!

Merita sau nu achizitionat fotoliul electric de masaj Zenino?

Fotoliul Zenino este un model interesant cu ajutorul caruia puteti avea parte de sedinte de relaxare foarte placute, fiind usor de folosit si potrivit in orice decor. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca pentru ceea ce aveau nevoie, a fost o alegere inspirata. Il folosesc regulat atunci cand sunt obositi sau stresati si pot confirma ca ofera o senzatie foarte placuta, relaxanta si revigoranta, iar utilizarea sa nu este deloc dificila. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Fotoliu electric de masaj Zenino

9.4

Calitate

9.4/10

Functii si Tehnologii

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie incalzire
  • 6 puncte de masaj
  • Telecomanda

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu