Fotoliu de masaj Casada BetaSonic II, Braintronics, categorie premium, Zero Gravity, masaj Shiatsu, 76 x 110 x 143 cm, crem/portocaliu : Review detaliat

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Casada BetaSonic II este un fotoliu de masaj inteligent dotat cu functii si sisteme ingenioase care asigura un masaj de calitate oricarui utilizator. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Fotoliul de masaj Casada BetaSonic II  este un model compact, fabricat din materiale de foarte buna calitate, ce asigura performante excelente, dar si o buna rezistenta in timp. Include o gama variata de functii printre care Shiatsu ce asigura o tehnica de masaj prin miscari blande, profunde, stimuland punctele individuale ale corpului si mobilizand musculatura. Masajul 2D permite fotoliului sa masoare spatele si sa identifice pozitia corecta a sectiunilor coloanei vertebrale.

Mai mult decat atat, permite realizarea masajului prin framantare slabind astfel tensiunea. Prin fluturare presupune ciocanirea usoara cu mana goala, stimuland circulatia periferica a musculaturii si liftingul tesutului conjuctiv. Prin ciocanire se destinde musculatura tensionata si stimuleaza circulatia periferica.

Masajul pentru sectiunile spatelui vizeaza realizarea masajului pe sectiuni tintit, ce activeaza corpul si ofera senzatie de revitalizare. Rularea este o alternare placuta de tensionare si eliberare a musculaturii, avand efect de linistire si relaxare.

Prin caldura prin infrarosu cu carbon se dilata vasele de sange, crescand astfel fluxul sanguin si reducand tonusul muscular. Astfel, ofera efect benefic asupra celulelor nervoase.

Gua Sha stimuleaza deopotriva circulatia sangelui utilizand acupresura, diminuand diverse afectiuni. Airbag-urile actioneaza ca o miscare de pompare, obtinand un reflex natural al muschilor, fiind benefic in zona gambelor si picioarelor.

Tehnologia Braintronics sincronizeaza prin intermediul stimularii audio, undele cerebrale. Impreuna cu programul special de masaj dezvoltat relaxeaza corpul si elimina stresul.

Gratie formei SL, raza de actiune a tehnicii de masaj este de 135 de cm. Aceasta procedura va ofera un masaj personal al intregului corp de la cap pana la coapsa mentinand coloana vertebrala in pozitie optima.

Programele automate special proiectate ofera tehnici de masaj diferite, a caror eficienta este sporita gratie functiei de incalzire.

Pentru a obtine o pozitie comoda, puteti regla suporturile pentru picioare foarte usor. Capetele de masaj special concepute imita foarte bine miscarea mainilor maseurului. Acestea pot fi reglate pana la un unghi de sectiune de 41 de grade pana la 6.5 cm.

Functia de scanare cuprinde toata inaltimea umerilor. Aceasta poate fi ajustata manual daca scanarea nu este corespunzatoare.

Greutatea maxima pe care o poate suporta acest model este de 12o de kg. Fotoliul include o telecomanda prin care puteti realiza foarte usor setarile dorite. In plus, design-ul modern il face usor de integrat in orice decor.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui fotoliu de masaj bun atunci Casada BetaSonic II ar putea fi, cu siguranta, o varianta de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca a fost o alegere inspirata. Masajul pe care il ofera este de departe unul foarte relaxant, iar senzatia de dupa este incomparabila. In plus, este usor de setat si se integreaza excelent in decorul casei. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul corect. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Casada BetaSonic II

9.9

Calitate

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret corect
  • Diferite tipuri de masaj
  • Airbag-uri, perne pentru spate
  • Functie de incalzire
  • Zero gravity

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu