Aparat Profesional pentru masaj BellFyd® cervical, spate, lombara, abdomen si picioare : Review detaliat

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

BellFyd® este un aparat profesional pentru masaj excelent pentru zona cervicala, spate, lombara, a abdomenului, dar si picioarelor. Ofera beneficii multiple despre care vom discuta pe larg imediat, in cadrul acestui material.

Aparatul BellFyd® ofera masaj Shiatsu care va scapa de tensiunea musculara cronica, atenuand stresul, amelioreaza, reduce si calmeaza durerile din zona coapselor, genunchilor, gambei, gleznelor, gatului, taliei, incheieturii si bratelor. Prin intermediul panoului de control de pe aparat puteti porni sau opri dispozitivul, schimba directia de masaj, puteti regla viteza si activa sau dezactiva functia de incalzire.

Masajul Shiatsu imita mainile profesionistilor gratie nodurilor de framantare 3D. Va permite sa personalizati sedinta de masaj pentru a avea parte de un masaj exact asa cum vi-l doriti.

Gratie design-ului portabil, aparatul paote fi transportat si in calatorii, la lucru, in excursii si asa mai departe. Tocmai datorita design-ului potrivit, aparatul poate fi folosit in toate zonele corpului.

Mai mult decat atat, are actiune anti-inflamatoare, ajuta sistemul circulator, amelioreaza durerile articulare, elimina oboseala, activeaza circulatia, stimuleaza si detensioneaza muschii. Totodata, are o greutate de doar 950 de grame ceea ce il face usor de manipulat si de folosit.

Verifica oferta actuala!

Asadar, pentru cei ce sunt in cautarea unui dispozitiv eficient pentru ameliroarea durerilor, aparatul BellFyd® ar putea fi o varianta de luat in calcul. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si confirma faptul ca isi face treaba foarte bine. Totodata, au remarcat ca este realizat din materiale de calitate, ce promite sa fie durabile in timp. S-a dovedit a fi un produs de calitate, pe care il recomanda si altor utilizatori apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: BellFyd®

9.7

Calitate

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Potrivit pentru mai multe zone ale corpului
  • 4 puncte de masaj
  • Masaj Shiatsu
  • Reglare intensitate, Functie incalzire

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu