Fotoliu cu masaj prin Vibratii si incalzire CECOTEC 6007 Review si Recomandari

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

CECOTEC 6007 este un fotoliu cu masaj ce poate deveni rapid solutia preferata de a va relaxa dupa fiecare zi obositoare de lucru. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea materialului pe care l-am pregatit.

Fotoliul cu masaj CECOTEC 6007 este prevazut cu motor care va emite vibratii si functie de incalzire. Include functie de ridicare care va va ajuta sa va ridicati mai usor, sa va asezati sau sa va inclinati. Dispune si de cinci functii de masaj si trei moduri de intensitate.

Fotoliul include opt motoare vibratoare care maseaza patru zone ale corpului: umeri, spate, sezut si picioare. Pentru a permite setarea pozitiei dorite, utilizati telecomanda. Poate fi reglat foarte usor pentr a obtine o pozitie cat mai comoda, alegand intre pozitia asezata, inclinata sau verticala. Trebuie doar sa actionati maneta laterala pentru a ridica suportul pentru picioare, in timp ce veti inclina spatarul impingand usor cu spatele.

Beneficiaza de un design modern si minimalist si este realizat din piele sintetice de inalta calitate. Este prevazut cu buzunar unde sa depozitati telecomanda, dar si patru roti de transport pentru a il muta mai usor dintr-un loc in altul. Dimensiunile produsului sunt de 60 x 100x 80 cm si cantareste 40 de kg. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 120 de kg.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, fotoliul cu masaj CECOTEC 6007 este un model care va poate ajuta sa va relaxati excelent si sa va simtiti bine. Clientii actuali sunt multumiti de produs si sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere buna. Este foarte confortabil, usor de reglat, iar ori de cate ori se simt obositi sau stresati, acest produs le readuce starea de bine. In plus, sunt incantati si de design-ul acestuia, integrandu-se usor in orice decor. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Recenzii pe scurt: CECOTEC 6007

9.4

Calitate

9.3/10

Functii si Tehnologii

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Design placut
  • 8 motoare vibratii
  • 3 nivele de intensitate si 5 programe de masaj
  • Functie incalzire

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu