Fotoliu de masaj ”FUJIIRYOKI JP-1100’’ 4D Negru, Made in Japan : Review detaliat

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Fotoliul de masaj FUJIIRYOKI JP-1100 este un model fabricat in Japonia ce are la baza tehnica patentata 4D/4S Mecha Deep Kiwami, adica programe de masaj patentate traditionale japoneze. Este o solutie excelenta pentru relaxarea intregului corp oferind un masaj eficient.

FUJIIRYOKI este un brand ce a lansat primul fotoliu cu masaj in anul 1954. De atunci, incearca in mod constant sa se dezvolte si sa imbunatateasca tehnologia produselor sale, pentru obtinerea unor produse de inalta calitate. Mecanismele fotoliului FUJIIRYOKI JP-1100 si programele acestuia ofera o precizie excelenta care corespunde cu nevoiloe corpului. Elimina durerile musculare de la ceafa, umeri, picioare, talpi, talie, spate, fese si asa mai departe.

In acelasi timp, tehnologia 4D Mecha reprezinta o adevarata inovatie ce asigura utilizatorului posibilitatea de a beneficia de un masaj placut si eficient. Astfel, reuseste sa patunda pana la 12.5 c si elimina durerile musculare. Include program de masaj inovativ  si potrivit chiar si pentru sporitii de performanta. Rolele de masaj se misca stanga-dreapta, sus-jos, fata-spate, iar viteza si profunzimea masajului pot fi ajustate de catre utilizator. In acest fel, aveti posibilitatea de a va personaliza sedinta de masaj.

Sistemul de inteligenta artificiala scaneaza forma coloanei vertebrale si detecetaza forma umerilor. Dupa detectarea formei umerilor si ai coloanei vertebrale se vor optimiza punctele de masaj si profunzimea pentru masarea muschii spatelui.

Tehnica de masaj profund localizeaza punctele Shiatsu ale corpului utilizatorului. Masaj pe care il ofera actioneaza atat la nivel fizic, cat si la nivel mental. Asigura o stare placuta de relaxare si va scapa de diferite dureri. Efectele se resimt imediat. Combate inclusiv senzatia de oboseala cronica, nervozitate si anxietate.

Fotoliul FUJIIRYOKI JP-1100 este conceput si fabricat sub supraveghere medicala.

Masajul cu pernele este foarte apreciat de utilizatori, in acest sens, aparatul integrand 31 de perne de aer. Acestea maseaza cu presiune diferitele zone ale corpului conform tehnicilor de masaj traditionale japoneze. Puteti ajusta intensitatea masajului fiind o optiune buna pentru cei care doresc un masaj delicat, pentru relaxare sau un masaj de intindere ori de imbunatatire a circulatiei sanguine. Zonele in care actioneaza pernele de aer sunt umerii, muschii fasciei platare, gamba piciorului, talpa piciorului, bratele, talia si omoplatii.

Pozitia de inclinare la zero este cea care asigura relaxarea intensa si confort pentru spate. Prezinta optiunea de rabatare la pozitia orizontala oferind senzatia de levitare pentru corp. Beneficiile programului de  masaj vor fi imediat resimtite de utilizator. Mai mult decat atat, imbunatateste si postura corpului, eliberand tensiunea si durerea de la nivelul spatelui.

Suport pentru picioare este extensibil, cu peste 3 de cm, fiind ideal si pentru persoanele inalte. Totodata, fotoliul include o telecomanda cu ecran tactil, foarte usor de utilizat, ce va permite sa realizati toate setarile dorite. In acest sens, alegeti intre 21 de tipuri de programe prememorate, 12 tipuri de masaj, 6 regiuni pentru masah intensiv si diferite tipuri de tehnici de masaj pentru relaxarea corpului.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui fotoliu de masaj cu adevarat bun, atunci  FUJIIRYOKI JP-1100 ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca este un model extrem de confortabil. Ofera o gama variata de tehnici de masaj, iar efectele se resimt imediat. Este usor de setat si de personalizat sedinta de masaj. Il recomanda mai departe cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: FUJIIRYOKI JP-1100

9.9

Calitate

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret corect
  • Gama variata de programe si tehnici de masaj
  • Masaj cu perne de aer
  • Tehnologia 4D Mecha
  • Scanarea corpului si personalizarea masajului

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu