Fotoliu cu masaj si incalzire Cecotec Compact 6024, 14.4 W, Relax Chair : Review si Pareri

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Poti avea mai mult decat un fotoliu clasic care sa te detensioneze si sa iti ofere mai multa relaxare in timp ce privesti emisiunea preferata sau urmaresti un meci de fotbal. Este vorba despre fotoliul cu masaj si incalzire Cecotec Compact 6024, o varianta eficienta pentru un buget mai redus.

Fotoliul cu masaj Cecotec Compact 6024 poate lucra in zone precum spate, umeri, picioare, talie sau fese, fiind special proiectat pentru uz casnic. Ofera masaj prin vibratii, dar si caldura lomara, punand la dispozitie cinci programe de masaj si trei intensitati reglabile. Prezinta un design modern, placut, cu finisaje atent realizate.

Fotoliul poate fi reglat pentru pozitia asezata, inclinata sau verticala, in functie de cum va simtiti confortabili. Acitonand maneta laterala, puteti ridica si suportul pentru picioare. Pentru a inclina spatarul, trebuie doar sa impingeti usor cu spatele.

Cecotec Compact 6024 review

Verifica oferta actuala!

 

Masajul este completat de functia de incalzire lobara, ceea ce ii amplifica efectul, fiind o optiune excelenta in vederea eliminarii oboselii, activarii circulatiei sangvine, relaxarii musculaturii sau ameliorarii tensiunilor. Va poate ajuta sa eliminati stresul si oboseala dupa o zi incarcata la serviciu, ameliorareaza durerile de spate si va ofera o stare generala mai buna. Poate fi folosit de catre orice categorie de utilizatori, inclusiv de cei varstnici. Pentru un control mai facil, fotoliul a fost prevazut si cu telecomanda ceea ce va va ajuta sa il reglati mai usor. De asemenea, aveti in vedere faptul ca poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Dimensiunile produsului sunt de 100 cm lungime, 60 cm latime si 80 cm inaltime, avand o greutate de 30 de kg.

Merita sau nu achizitionat fotoliul Cecotec Compact 6024?

Fotoliul cu masaj Cecotec Compact 6024 este o solutie eficienta, mai ales, pentru cei care nu dispun de un buget prea mare, despre care am putea spune ca isi indeplineste cu succes scopul. Este usor de asamblat, masajul este unul foarte placut, iar avantajul acestuia se refera la posibilitatea de a regla si nivelul de intensitate, iar functia de incalzire functioneaza conform descrierii. In plus, arata bine si se va integra cu siguranta foarte bine in design-ul locuintei voastre.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Cecotec Compact 6024

9.3

Calitate

9.3/10

Functii si Tehnologii

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Pret

9.4/10

Pros

  • Pret accesibil
  • 5 programe de masaj
  • Functie de incalzire
  • 8 nivele de vibratii
  • Design placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu