Fotoliu extensibil/electric de masaj, vidaXL, piele artificiala, 75 x 140 x 105 cm, negru : Review si Recomandari

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

Esti in cautarea unui fotoliu de masaj rezonabil la pret, insa nu te-ai putut decide inca asupra unui model? O varianta ar putea fi fotoliul extensibil de masaj de la VidaXL realizat din piele artificiala neagra cu ajutorul caruia te poti relaxa pret de cateva minute urmarind emisiunea preferata. Este un model ergonomic ce ofera utilizatorului un confort suplimentar.

Fotoliul de masaj VidaXL iti poate imbunatati starea generala, beneficiind de micro-reglari care vor face ca intreg corpul sa se relaxeze. Zona sezutului este prevazuta cu captuseala groasa, iar suportul pentru picioare se poate intinde sau retrage, adaptandu-se corpului utilizatorului. De asemenea, puteti stabili si durata masajului, in functie de preferinte.

Beneficiind de un design modern, acest model de fotoliu se integreaza perfect in orice decor din punct de vedere estetic. In plus, il puteti regla cu foarte mare usurinta, folosind telecomadna din dotare.

Dispune de 12 perne de aer, functie de temporizare pentru 10, 20 sau 30 de minute si posibilitatea de rabatare la un unghi de 160 de grade. Sezutul si suporturile de picioare prezinta roti pneumatice ce ofera un masaj eficientsi relaxant. Astfel, va poate masa foarte bine talia, spatele, umerii si gatul, dar si picioarele.

Fotoliu extensibil/electric de masaj, vidaXL, piele artificiala, 75 x 140 x 105 cm, negru

Verifica oferta actuala!

Modelul in discutie poate sustine o greutate de pana la 126 de kg. Pune la dispozitie doua trepte de viteza si sapte programe de masaj. Dimensiunile acestuia sunt de 75 cm lungime, 75 cm latime si 105 cm inaltime, alaturi de o greutate de 66 de kg.

Merita sau nu achizitionat fotoliul extensibil de masaj VidaXL?

Fotoliul de masaj VidaXL este o varianta pe care o puteti lua in calcul si care vine la pachet cu un pret rezonabil. Ofera un masaj foarte relaxant, iar produsul arata bine, integrandu-se eficient in orice decor. Este usor de reglat, dar si de folosit, setarile realizandu-se extrem de simplu cu ajutorul telecomenzii din dotare. Poate fi o alegere inspirata pentru cei ce isi doresc un fotoliu de masaj practic pentru uz casnic.

Review pe scurt: Fotoliu extensibil/electric de masaj, vidaXL, piele artificiala

9.4

Calitate

9.3/10

Functii si Tehnologii

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.4/10

Pros

  • Pret rezonabil
  • 7 programe de masaj
  • Usor de reglat cu ajutorul telecomenzii
  • Design modern

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu