Fotoliu de masaj electric, VidaXL, piele artificiala, alb crem Review si Pareri

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Fotoliul de masaj electric VidaXL este un model pe care il puteti folosi in scop de relaxare. Este un model practic si usor de integrat in orice decor, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Fotoliul electric VidaXL este  un model ergonomic, care arata bine si care poate fi amplasat in orice incapaere. Include spatar incalzit si este prevazut cu 10 noduri de masaj pentru ca, ceafa, spate si glezna. Include o telecomanda cu 10 programe si funcite de cronometru.

Captuseala acestuia este prevazuta cu spuma PUR, ce ofera o buna stabilitate, durabilitate si ventilatie. Baza fotoliului este realizata din lemn rezistent, iar materialul tapiteriei din piele artificiala comoda si rezistenta, dar si foarte usor de intretinut.

Spatarul poate fi reglat foarte usor de la 125 de grade pana la 130 de grade. De asemenea, puteti rega si suportul pentru picioare obtinand astfel o pozitie comoda.

In forma rabatata masoara 66 cm latime, 130 cm adancime si 94 cm inaltime, iar vertical 66 cm latime, 92 cm adancime si 106 cm inaltime.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui fotoliu de masaj in scop exclusiv de relaxare, modelul de la vidaXL poate fi o alternativa buna. Cumparatorii sustin ca pentru ceea ce l-au cumparat isi face treaba bine, produsul fiiind confortabil si usor de folosit. Este usor de instalat si de manevrat si nu ocupa mult spatiu. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Fotoliu masaj vidaXL

8.9

Calitate

9.0/10

Functii si Tehnologii

8.5/10

Rezistenta

9.0/10

Pret

9.1/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de instalat
  • 10 programe
  • Functie de cronometru

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu