Aparat de masaj cu incalzire oCuddle, Naipo®, FocalHeat™ Review si Pareri

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Aparatul de masaj cu incalzire oCuddle Naipo® FocalHeat™este un dispozitiv foarte interesant provenit din SUA. Poate fi folosit pentru zona spatelui si gatului, dar si picioarelor.

Aparatul oCuddle Naipo® FocalHeat™ este un dispozitiv de inalta calitate cu bretele ajustabile pentru umeri ce va permit sa va bucurati de un masaj placut al gatului. Este potrivit pentru persoanele cu inaltimea intre 1.52 si 1.92 metri. De asemenea, este prevazut cu un cap de masaj incalzit Focal Heat ce sporeste efectul. Ofera doua niveluri ce sunt proiectate in mod specific, tinand cont de senzatia resimtita de corpul uman in functie de temperatura, asigurand o senzatie placuta de relaxare si reducere a tensiunii musculare si a oboselii.

Rotatia bidirectionala ofera doua capete de masaj cu opt noduri reproducand miscarile de framantare si de masaj shiatsu realizate de maseurii profesionisti.

Este un aparat compact, portabil si usor, care poate fi transportat oriunde fara efort. Geanta de transport este inclusa pentru a usura transportul aparatului, putand fi folosit si in masina, acasa sau la birou.

Tesatura elastica si neteda, foarte prietenoasa cu pielea serveste drept interfata intre nodurile de masaj si piele, ceea ce sporeste senzati de confort. Husa detasabila din materail textil asigura o igienizare optima si utilizare igeinica de catre mai multe persoane.

oCuddle Naipo® FocalHeat™ include 12 programe de masaj, 3 trepte de viteza si sase zone de masaj, avand o putere de 30 W. Dimensiunile acestuia sunt de 110 cm lungime, 20 cm latime si 15 cm inaltime, avand o greutate de 1.3 kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, aparatul de masaj oCuddle Naipo® FocalHeat™ este un dispozitiv foarte practic pentru oricine are nevoie. Cumparatorii sunt incantati de el si sustin ca isi face treaba excelent, ba chiar este mai bun decat s-ar fi asteptat. Este usor de folosit, relaxeaza foarte bine corpul si elimina disconfortul din anumite zone. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: oCuddle Naipo® FocalHeat™

9.8

Calitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • 12 programe de masaj
  • 6 zone de masaj
  • 3 trepte de viteza
  • Masaj cu incalzire

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu