Fotoliu de masaj Komoder Albert bej cu brown | Review si Pareri pertinente

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Sunteti in cautarea unui fotoliu de masaj bun care sa va ofere de fiecare data clipe de relaxare si detensionare a musculaturrii? O varianta foarte buna ar putea fi fotoliul de masaj Komoder Albert despre care vom discuta pe larg astazi pentru a afla daca este sau nu aleegerea ideala si pentru nevoile voastre.

Fotoliul de masaj Komoder Albert este un model performant ce are capacitatea de ase adapta in functie de caracteristicile corpului, integrandu urmatoarele functii: zero gravity, masaj full body cu perne de aer, masaj pe sina SL, rola guasha la talpi, sistem audio prin Blueooth. Poate oferi o experienta foarte placuta devenind astfel principalul mijloc de a va relaxa dupa o zi tensionata si obositoare.

Functia pompei de aer are posibilitatea de a functiona sincron si continuu, furnizand forota necesarae tuturor pernelor cu aer ca vor actiona asupra corpului. Atat masajul de relaxare, cat si presiunea puternica a personeleor de aer ofera o precizie excelenta, oferind un masaj revigorand, soft sau mai profund.

Desi este un produs complex, totusi ramane usor de folosit. Pentru rabatarea si controlarea pozitiilor de masja, trebuie sa actionati un singur buton. De asemenea, pentru a modifica pozitia in timpul masajului, nu trebuie sa intrerupeti activitatea.

Pentru o relaxare completa aveti posibilitatea de a conecta tableta sau smartphone-ul prin Bluetooth si astfel va puteti bucura de melodiile preferate. In acest sens, fotoliul a fost dotat si cu un set de voxe integrat in spatar.

Komoder Albert permite rabatarea in trei pozitii zero gravity, ce va vor aduce intr-o stare de relaxare completa. Masajul de reflexoterapie este executat cu o pereche de role, iar suportul pentru laba piciorului poate fi extins fara trepte pentru a se potrivite pentru diverse inaltimi. Suportul pentru picioare este dotat cu perne de aer pentru masajul cu presiune alaturi de opt magneti naturali.

Fotoliul ofera masaj de la gat pana la picioare beneficiind si de o tehnologie specaila care consta in sina curbata in forma de L, cursa masajului fiind de 130 de cm. Totodata, masajul Guasha poate f reglat mai delicat sau mai puternic, raza dea ctiune fiind de 3 cm, focalizandu-se pe punctul Yongquan de pe talpa. Pernele de aer invelesc gamba, glezna si laba piciorului, iar setand pe rand metoda activarii, functiile de compresie si evacuarea presiunii aerurlui, veti stimula punctele de prersopunctura ceea ce va oferi mai mult confort.

Terapia magnetica cu ajutorul a opt magneti permanenti de 300 cc, amplasati cu precizie, poate imbuntatati nivelul de magnetit din ccorp, stimuland punctele de presopunctura de pe gamba.

Mai mult decat atat, fotoliul poate recunoaste spatele utilizatorului, curbura in forma de S ce sprijin corpul implica o combinatie intre structurile de masaj pentru spate si principiile ingineriei moderne pnetru un masaj de inalta precizie. In plus, latimea poate fi reglata intre 6 si 21 cm cu trei optiuni.

Sigur ca se va ocupa si de zona bratelor, iar in acest sens beneficiaza de 12 perne cu aer ce respecta curbura bratelor actionand eficient asupra punctelor Yangchi si Quichi. In plus, tractiunea echilbrata tridimensionala ce are ca origine pernele umplute cu aer va oferi o senzatie de relaxare si revigorare la nivelul bratelor si palmelor.

Incalzirea cu raze infrarosu ce stau la baza functiei de incalzire, vor oferi la nivelul spatelui o temperatura de 40-50 de grade Celsius, reusind astfel sa elimine durerea si senzatia de rece. Lungimea de unda a razelor infrarosii corespunde cu lungimea de unda a corpului uman permitand energiei sa fie absorbite de celulele umane, activand celulele si stimuland metabolismul.

Fiind echipat cu sistem de localizare automata a umerilor, Komoder Albert va scaneaza si va face automat ajustarile necesare, in functie de inaltimea si greutatea utilizatorului, pentru o sesiune de masaj personalizata.

Fotoliul Komoder Albert dispune si de un set de maini mecanice 3D care se vor deplasa in sus si in jos, intinzandu-se inainte si inapoi alaturi de miscarile laterale. Alte functii interesante si utile mais unt si cele de intindere si detensionare a coloanei vertebrale, regenerand sistemul osos, eliminand tensiunea musculara si rigiditatea de la nivelul articulatiilor.

Un astfel de aparat este o alegere excelenta pentru persoanele foarte active, pentru muncitorii care depun mult efort, pentru persoanele care petrec mult timp la birou, pentru cele casnice, dar si pentru varstnici, sportivi, studenti si asa mai departe. Ofera multiple beneficii, imbunatateste starea fizica generala si ofera un efect intens de revigorare. Totodata, acesta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Verifica oferta actuala!

Merita sau nu achizitionat fotoliul rabatabil de masaj electric Komoder Albert?

Cu siguranta, fotoliul de masaj Komoder Albert ar putea fi o alegere excelenta cu ajutorul caruia va puteti relaxa si detensiona intreg corpul, reprezentand o modalitate foarte inspirata de rasfat si liniste. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca a fost o alegere inspirata care a meritat fiecare banut. Dispune de o multitudine de functii pentru relaxarea diverselor zone ale corpului, este usor de reglat din telecomanda si ofera un design elegant, ce il face usor de integrat in orice decor. In plus, beneficiind de role mobile, il pot muta usor, in special atunci cand vor sa il rabateze pe spate si este nevoie de mai mult spatiu. Il recomanda cu toata incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Komoder Albert

10

Calitate

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret corect
  • Gama variata de functii pentru masarea diverselor zone ale corpului
  • Usor de reglat
  • Functia de incalzire
  • Mai multe tipuri de masaj

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu