Fotoliu de masaj Royal Red, Lila Care | Review si Pareri utile

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Royal Red Lila Care este un fotoliu de masaj interesant prevazut cu functii moderne care au ca scop relaxarea intregului corp, chiar si dupa o zi solicitanta la munca. Daca este sau nu o varianta potivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea materialului pe care l-am pregatit.

Fotoliu Royal Red Lila Care integreaza mai multe tehnici de masaj pentru fiecare parte a corpului, oferind o sedinta de masaj completa. Are capacitatea de a se adapta in functie de scheletul uman pentru un confort cat mai bun. Sistemul inteligent regleaza mecanismul de masaj pentru a se potrivi oricarui tip de corp.

In timp ce va bucurati un masaj relaxant, puteti asculta muzica preferata. Pentru aceasta conectati fotoliul la telefon, tableta sau laptop folosind Bluetooth. Fotoliul este prevazut cu un set de boxe integrate, iar prin conexiunea Bluetooth puteti asculta muzica preferata.

Fotoliul este echipat cu perne speciale pentru masaj capilarm role speciale pentru talpi, dar si cu functia de incalzire a spatelui eliminand astfel senzatia de disconfort care poate aparea in zona respectiva. De asemenea, pune la dispozitie pozitii zero gravity, posibilitatea de a personaliza funtiile de masaj, functia de intindere, icnalzirae gambei, masaj thai si 20 de pgroame de masaj. Este prezenta si functia de framantare la nivelul talpilor.

Suportul de picioare poate fi reglat in functie de inaltimea pe care o aveti, fiind o optiune buna si pentru persoane foarte inalte de 195-200 de cm.

Fotoliul este tapitat cu piele ecologica, ofera un design modern si se integreaza cu usurinta in orice decor. In plus, beneficiaza si de suport special pentru telefonul mobil pentru o relaxare completa si eficienta. Dimensiunile acestuia sunt de 164 cm lungime, 70 cm latime si 103 cm inaltime, avand o greutate de 60 de kg.

Verifica oferta actuala!

Merita sau nu achizitionat fotoliul rabatabil de masaj electric Royal Red Lila Care?

Royal Red Lila Care este o varianta de fotoliu cu masaj interesanta ce ofera confort si relaxare dupa fiecare zi obositoare la munca. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru nevoile sale, iar produsul este o achizitie inspirata. Cu ajutorul sau se relaxeaza foarte, corpul este detensionat, iar musculatura relaxata. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Royal Red Lila Care

9.8

Calitate

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bluetooth
  • 20 de programe de masaj
  • Functie de intindere, pozitii zero gravity, masaj thai, functie de incalzire
  • Reglare inteligenta

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu