Fotoliu de masaj Komoder Joy bej maro Review si Pareri pertinente

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Komoder Joy este un fotoliu de masaj excelent pentru uz casnic ce va poate ajuta sa va relaxati complet dupa fiecare zi obositoare de lucru. Dar pentu inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Fotoliul de masaj Komoder Joy este prevazut cu brate mecanice 3D inteligent ce pot realiza masajul spatelui, gatului si zonei lombare. Include un suport de picioare foarte practic care se poate ascunde sub fotoliu atunci cand nu folositi aparatul, ceea ce il face ideal si pentru apartamente sau spatii mai restranse.

Suportul de picioare este prevazut cu perne de aer ce ofera masaj gambelor si labei piciorului. Dispune de rol ed emasaj pe sina SL pentru masaj din zona cervicala pana in zona sezutului. Realizeaza masaj prin presiune in zona coaselor, dar si pentru zona picioarelor. Ofera 3 viteze de masaj ce se pot regla dupa prferinte. De asemenea, prezinta doua intensitati pentru pernele de masaj si rei distrante reglabile. Sunt prezente si trei programe de masaj full body, spate si gat, stretching pentru spate si talie.

In functie de preferinte, puteti ajusta perna pentru masaj. Include deopotriva lumini LED pentru o atmosfera placuta, telecomanda incoporata si incarcator USB.

Spatiul maxim de intindere este de 6.5 cm, iar unghiul maxim de intindere este de 41 de grade, realizand un masaj bun vertebrelor cervicale, toracice si lombare. Dispune si de sistem audio xu boxe incorporate.

Functia Zero gravity ofera o pozitie excelenta de masaj. Masajul 3D asigura un masaj rapid pentru intregul spate, masaj care va va reda energia in doar catevea minute. Totodata, produsul poate suporta o greutate de pana la 90 de kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui fotoliu de masaj potrivit pentru uz casnic, Komoder Joy ar putea fi o alegere potrivita. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si declara ca isi face treaba excelent. Masajul oferit este foarte relaxant, produsul se regleaza usor si le-a asigura o pozitie comoda. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Komoder Joy

9.7

Calitate

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Masaj 3D
  • Functie Zero gravity
  • Reglare perne, suport picioare
  • 3 programe de masaj

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu