Fotoliu de masaj MASATTO, BETRIA, Acajou Aroma Review si Pareri

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Fotoliul de masaj MASATTO BETRIA Acajou Aroma este un model excelent pentru acasa, care va poate oferi o sedinta de relaxare minunata dupa o zi obositoare de munca. Include tehnologii inteligente si functii interesante, despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material.

Fotoliul MASATTO BETRIA Acajou Aroma pune la dispozitie 10 programe automate care se vor adapta nevoilor utilizatorilor. Astfel, puteti experimenta combinatii complexe de tehnici, pentru o experienta de masaj completa.

Acesta poate realiza miscari de leganare ritmica pentru o stare de liniste profunda, care va va elibera de stres si va va pregati pentru un somn odihnitor. Gratie procesorului inteligent, detecteaza structura anatomica a utilizatorului. Ajusteaza automat forma sinei si pozitia rolelor pentru un masaj personalizat. De asemenea, prezinta si rol de decontracturare, adica mainile mecanice actioneaza in profunzime pentru relaxarea musculaturii.

Tehnologia rolelor mobile ofrea relfexoterapie si masarea talpilor, in timp ce pernele de aer infasoara intreg piciorul pentru a realiza un masaj sub presiune cat mai bun.

Mai mult decat atat, include si sistem audio prin Bluetootj atunci cand doriti sa intrati intr-o stare de meditatie sau sa ascultati muzica preferata.

Pernele de aer asezate in jurul corpului aplica compresie pe brate, umeri, spate, solduri si picioare. Toate acestea lucreaza simultan cu rolele de masaj inteligente pentru o experienta placuta. Functia de masaj cu caldura sporeste eficienta masajului relaxand musculatura, dilatand vasele sanguine si imbunateste circulatia periferica.

Zona zero gravity permite scaunului sa se aseze intr-o pozitie orizontala in care picioarele sunt ridicate mai sus decat nivelul inimii. Astfel, stresul este eliberat si ofera o senzatie de imponderabilitate. In plus, creste capacitatea de oxigenare a creierului cu 90%.

Sina curbata tip SL se refera la o sina lunga, curbata in forma de SLS ce urmareste conturul coloanei vertebrale. Fotoliul ofera o acoperire completa de la zona cervicala pana sub sezut pentru un masaj eficent.

Tehnologia Zero space presupune necesitatea unei distante de doar5 cm intre spatar si perete pentru a va putea bucura de un masaj complet. Suportul de picioare poate fi extins cu pana la 16 cm pentru o relaxare completa.  In plus, masajul personalizat se adapteaza nevoilor fiecarui utilizator.

Produsul in discutie masoara 146 cm lungime, 75 cm latime si 112 cm inaltime, avand o greutate de 72 de kg.

Verifica oferta actuala!

In consecinta, MASATTO BETRIA Acajou Aroma este un fotoliu de masaj excelent care va poate ajuta sa va relaxati complet chiar in confortul propriului camin. Cumparatorii sutn foarte multumiti de el si sustin ca a fost o alegere inspirata. Este confortabil, ofera un masaj cu totul relaxat si arata foarte bine, integrandu-se perfect in decor. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: MASATTO BETRIA Acajou Aroma

9.9

Calitate

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret corect
  • 6 tehnici de masaj
  • Mecanism 3D
  • Zero gravity
  • Sistem audio Bluetooth

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu