Scaun de masaj RK-1900B-BR cu dimensiuni compacte si Bluetooth – Maro | Review detaliat

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Scaunul de masaj RK-1900B-BR este un produs foarte practic si interesant cu ajutorul caruia va puteti relaxa dupa o zi obositoare de munca oferind o gama larga de masaje gratie mecanismului [e care il incorporeaza. Permite realizarea masajului de la gat pana la coapsa superioara relaxandu-va complet intregul corp.

Scaunul RK-1900B-BR este un model destinat pentru uz casnic, ce ofera dierite tehnici de masaj cum ar fi Shaitsu, Suedez, Compresie cu aer, Framantare adanca si multe altele. Unul dintre avantajele importante ale acesteia consta inf aptul ca rolelel de masaj se pot deplasa in forma de S, ceea ce asigura o senzatie completa de relaxare. Este prevazut cu tapiterie din piele ecologica de inalta calitate, iar produsul in sine este unul usor si compact, cantarind doar 50 de kg.

Totodata, prezinta conexiune wireless la dispozitivele mobile, oferind posibilitatea de a va conecta cu telefonul mobil la difuzoarele incorporate din scaun ceea ce va va ajuta sa va bucurati de muzica preferata. Ascultand muzica preferata puteti imbunatati starea corpului, dar si relaxarea mai rapida a muschilor.

Scaunul este prevazut cu mecanism de inclinare de pana la 35 de grade. Cand se afla in inclinare, greutatea fiecarei parti a corpului este distribuita uniform pe scaunul de masaj, astfel ca presiunea asupra corpului este complet distrasa. Aceasta pozitie conduce catre o stare fara greutate in care puteti beneficia de o relaxare completa.

RK-1900B-BR beneficiaza de perne cu aer amplasate in zona copasei si pelvisului, astfel incat sa imbunatateasca masajul din acea zona. In plus, rolele termice de la gat la copase reduc senzatia de racoare si imbunatatestea starea de relaxare a muschilor.

Scaunul prezinta controler integrat usor de folosit ce prezinta buton on/off, modul automat de masaj, stop/pauza, modul de masaj framantare, modul de masaj ciocanire, alegera partii corpului, reglarea vitezei, compresia cu aer, incalzire, intensitate, inclinare si port USB pentr incarcarea convenabila a unui dispozitiv mobil.

Verifica oferta actuala!

Merita sau nu achizitionat scaunul de masaj RK-1900B-BR?

Scaunul de masaj RK-1900B-BR este un produs de calitate, care ofera tot confortul si senzatia de relaxare de care aveti nevoie dupa o zi obositoare la munca. Cumparatorii sunt incantati de el si sustin ca pentru nevoile lor, a fost o alegere inspirata. Este foarte confortabila, arata bine si este usor de setat. Il folosesc adesea si nu au intampinat niciun fel de probleme cu el. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: RK-1900B-BR

9.6

Calitate

9.6/10

Functii si Tehnologii

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Dimensiuni compacte
  • Bluetooth, diuzoare integrate
  • Mai multe tipuri de masaj
  • Masaj cu perne cu aer si mecanism de incalzire cu role

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu