Fotoliu de masaj electric rabatabil vidaXL, Piele ecologica/Lemn curbat Review si Pareri utile

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

vidaXL ne propune un model de fotoliu de masaj electric ce se poate rabata, ideal pentru relaxare dupa o zi incarcata la munca. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Fotoliul de masaj electric vidaXL poate fi reglat pentru a obtine o pozitie cat mai comoda. Include un taburet pentru a intinde picioare si a va relaxa mai bine. Include sase puncte de masaj pentru cap, gat spate si picioare, iar punctele de masaj transmit vibratii oferind trei intensitati diferite.

Cu o singura apasare de buton, veti putea porni numaidecat si functia de incalzire. Aceasta ajuta la relaxarea mai buna a muschilor. Totodata, spatarul poate fi inclinat pe spate, iar suportul de picioare in sus.

Fotoliul este fabricat din material textil si prezinta umplutura din spuma si cadru de fier si lemn curbat. Este stabil si confortabil.

Dimensiunile fotoliului sunt de 81 x 88 x 109 cm (l x ad x i), iar in varianta extinsa 81 x 125 x 90 cm (l x ad x i).

Este un produs potrivit pentru uz casnic, ideal pentru a va relaxa. Design-ul modern va permite sa il amplasati in orice tip de decor. In plus, este disponibil intr-o gama variata de culori:

Recenzii pe scurt: Fotoliu masaj electric vidaXL

9.3

Calitate

9.2/10

Functii si Tehnologii

9.0/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Reglare spatar si suport picioare
  • Functie incalzire
  • 5 setari de masaj
  • Disponibil in mai multe culori

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu