Scaun de masaj incalzit Homcom, Cu telecomanda, Inclinabil, 8 puncte de masaj, 5 moduri, Piele ecologica/Metal, 85x94x104cm, Negru | Review detaliat

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Scaunul de masaj Homcom este un model foarte elegant, care se integreaza usor in orice decor si care poate deveni numai oaza voastra de relaxare dupa o zi solicitanta de munca. Este un produs realizat din piele sintetica prevazut cu opt motoare de masaj si cinci mdouri de programare pentru a lucra pe diferite parti ale corpului astfel incat sa va poata relaxa cat mai bine, eliminand stresul si tensiunea acumulate.

Acest model este prevazut cu un spatar ce poate fi reglat in doua pozitii: la 90 de grade si la 150 de grade, beneficiind de suport pentru picioare care se poate detasa pentru a avea parte de un confort cat mai bun. Ofera opt puncte de masaj pe spate, talie, coapse si gambe cu mai multe moduri si niveluri de intensitate. Totodata, cotierele si tetiera sunt foarte bine captusite pentru un plus de confort.

Scaunul se paote roti la 360 de grade, dispune de doua suporturi pentru bautiri si telecomanda. Pe de alta parte, acest model nu este cel mai potrivit pentru persoanele in varsta. Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 150 de kg.

Atunci cand il primiti, va avea nevoie de asamblare. Insa nu este nimic complicat, cu atat mai mult cu cat veti primi si instructiunile la pachet.

Dimensiunile produsului sunt de 85 cm lungime,  85 cm latime si 104 cm inaltime.

Verifica oferta actuala!

Merita achizitionat sau nu scaunul de masaj incalzit Homcom?

Scaunul Homcom este un model confortabil, cu ajutorul caruia va puteti relaxa eficient si care vine la pachet cu un pret rezonabil. Cumparatorii sunt de parere ca este un produs simplu, dar eficient, usor de integrat in orice decor, care arata bine si este foarte confortabil. Pentru ceea ce aveau nevoie, sunt de parere ca au facut alegerea potrivita al carei raport calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Scaun masaj Homcom

9.3

Calitate

9.3/10

Functii si Tehnologii

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 8 puncte de masaj
  • 5 moduri
  • Design elegant
  • Telecomanda

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu