Fotoliu de masaj Albert 3D Zero Gravity cu incalzire, bluetooth, sistem de masaj SL de 130 cm, sistem de incalzire, negru cu rosu

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Albert 3D Zero Gravity este un fotolou de masaj pe care va puteti odihni si relaxa dupa o zi obositoare de munca, masand intreg corpul, de la gat pana la picioare. In plus, ofera un design absolut deosebit, elegant, dar mai multe detalii vom discuta in continuare.

Fotoliul de masaj Albert 3D Zero Gravity este un model potrivit pentru muncitori caci amelioreaza durerile musculare, persoanele care petrec mult timp la birou aplicand un bun tratament la nivelul cefei si umerilor, studenti oferind efect de relaxare in perioadele stresante, persoanele active fiindca diminueaza oboseala, sportivi ameliorand durerile musculare, varstnici, dar si persoane casnice care prezinta adesea dureri de spate sau talie. Dispune de functie speciala de masaj si are capacitatea de a se adapta in functie de caracteristicile corpului integrand urmatoarele functii: zero gravity, spatiu zero, masaj full body cu perne de aer, masaj pe sina SL, sistem audio, Bluetooth.

Prezinta o functie inovatoare a pompei de aer ce poate functiona sincron sau continuu, furnizand forta necesara tuturor pernelor de aer care vor curpinde utilizatorul. Atat  masjaul stereo de relaxare, cat si presiunea pernelor cu aer ofera o buna precizie si asigura un masaj confortabil utilizatorului.

Puteti rabata foarte usor fotoliu si puteti controla simplu pozitiile de masaj pe care doriti sa le incercati. Nu este nevoie sa opriti sesiunea de relaxare pentru a modifica pozitia de masaj. De asemenea, puteti opri oricand fotoliul intr-o anumita pozitie pentru a va odihni.

Mai mult decat atat, fotoliul este permite conectarea telefonului sau tabletei pentru a putea asculta muzica preferata. Practic, folosind tehnologia Bluetooth va puteti conecta cu device-ul dorit si totul devine mai simplu si mai relaxant, produsul integrand si boxe de o calitate buna.

Albert 3D Zero Gravity pune la dispozitie trei pozitii de rabatare. Printre cele mai importante functii se numara reflexoterapia realizat cu o placuta prevazuta cu role, iar suportul de la laba piciorului se extinde fara trepte potrivindu-se diferite inaltimi ale utilizatorului. Masajul la picioare se realizeaza datorita suportului de picioare prevazut cu perne de aer beneficiind de opt magneti naturali.

Datorita tehnologiei cu sina curbata in forma de va veti putea bucura de masaj de la gat pana la picioare. Cursa masajului este de 130 de cm, iar pentru laba piciorului, fotoliul dispune de o tehnologie speciala ce are la baza role, oferind un mesaj Guasha, cu o raza de focalizare de 3 cm.

Pernele de aer invelesc gamba, glenza si laba piciorului asigurand o experienta de vis. Aplicati metoda activarii pe rand, functiile de compresie, pauza si evacuarea presiunii aerului pentru a stimula presopunctura.

Terapia magnetica ce are la baza 8 magneti permanenti imbunatateste nivelul scazut magnetic din corpul uman, stimuland punctele de presopunctura de pe gamba. Curbura in forma de ce sprijina corpul reprezinta o combinatie dintre structurile de masaj pentru spate si principiile ingineriei umane. Latima poate fi reglata intre 6 si 21 mm, avand trei optiuni.

Mai mult decat atat, fotoliul Albert 3D Zero Gravity asigura un bun masaj si pentru brate, fiind prevazut cu 12 perne de aer. Tractiunea tridimensionala asigura o buna relaxare si revigorare a nivelul bratelor si palmelor.

Incalzirea cu infrarosu este ideala pe timpul iernii incalzind spatele la 40-50 de grade Celsius. Elimina senzatia de rece, dar si durerile de spate. Lungimea de unda a razelor infrarosii coincide cu lungimea de unda a corpului uman, activand astfel celulele corpului si stimuland metabolismul.

Fotoliul Albert 3D Zero Gravity are capacitatea de a scana si ajusta inteligent, detectand inaltimea si greutatea utilizatorului pentru a optimiza sedinta de masaj.  Sistemul de role 3D vizeaza deplasarea de sus in jos, dar si miscari laterale. Mainile mecanice ajuta la detectarea parametrlor fiecarui utilizatori, adica inaltime si greutate.

Functia de intindere si detensioanre coloana este ideala pentru persoanele sedentare, dar si pentru cei care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul articulatiilor ori coloanei. In plus, produsul analizat poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Verifica oferta actuala!

Merita sau nu achizitionat fotoliul de masaj Albert 3D Zero Gravity?

Albert 3D Zero Gravity este un model de fotoliu de masaj dotat cu functii si tehnologii performante, care poate fi o achizitie inspirata. Cumparatorii sunt extrem de incantati de el si sustin ca a devenit principala modalitate in care ei se relaxeaza. Este foarte confortabil, ofera o flexibilitate excelenta in ceea ce priveste tipurile de masaj, dar si intensitatea acestuia, precum si zona de actionare, exact ceea ce aveau nevoie in locuinta. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca au facut o achizitie excelenta.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Albert 3D Zero Gravity

10

Calitate

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

Pros

  • Functie de incalzire
  • Bluetooth
  • Masaj 3D
  • Boxe incorporate
  • Design elegant

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu