Fotoliu extensibil/electric de masaj, vidaXL, piele artificiala, 77 x 90 x 106,5 cm, negru | Review

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

vidaXL ne propune un fotoliu electric de masaj la un pret accesibil care va poate relaxa foarte bine dupa o zi incarcata la munca. A fost poriectat ergonomic pentru a va putea ajuta sa imbunatatiti starea, sa eliminati stresul si sa va bucuratit de un masaj placut in timp ce urmariti emisiunea TV preferata sau un meci.

Fotoliul este captusit cu un strat gros pentru un plus de confort. Prezinta 8 puncte de masaj care au fost realizate pentru a calma punctele cheie ale corpului si pentru a relaxa umerii, spaltele, posteriorul, gambele si asa mai departe. Totodata, dispune si de functia de incalzire astfel de fotoliul va emite o caldura confortabila ce elibereaza tensiunea. Spatarul si suportul pentru picioare pot fi reglate usor pentru un confort cat mai bun utilizatorului.

Cadrul fotoliului de masaj vidaXL este realziat din lemn si fier cu tapiterie din piele artificiala. Spatarul prezinta o inaltime de 51.5 cm si poate efi reglat de la 105 grade pana la 150 de grade.

Produsul are o putere de 12 W si dispune de trei trepte de putere si opt programe de functionare. Este usor de asamblat, precum si de controlata venind la pachet cu o telecomanda foarte utila si usor de folosit. Dimensiunile acestuia sunt de 77 cm lungime, 77 cm latime si 106.5 cm inaltime, avand o greutate de 23 de kg.

Verifica oferta actuala!

Merita sau nu achizitionat fotoliul electric de masaj vidaXL?

Daca sunteti in cautarea unui model de fotoliu electric cu masaj rezonaibil ca pret, dar si ca functionalitate, atunci aceasta varianta de la vidaXL poate fi o alegere buna. Cumparatorii sustin ca produsul in cauza se descurca destul de bine, se monteaza usor si prezinta un design placut. Nu este cel mai performant produs in materie de fotolii de masaj, insa avand in vedere pretul nici nu se asteptau la acest lucru, astfel ca pentru ceea ce aveau nevoie se descurca eficient. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Fotoliu electric de masaj vidaXL

9

Calitate

9.0/10

Functii si Tehnologii

8.8/10

Rezistenta

9.2/10

Pret

9.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de asamblat si reglat
  • 8 noduri de masaj
  • Functie incalzire
  • Telecomanda

Cons

  • Nu am identificat

Lasă un comentariu