Fotoliu cu masaj si incalzire Cecotec Compact 6021 : Review si Pareri pertinente

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Cecotec Compact 6021 este un model de fotoliu cu masaj accesibil ca pret, care va poate ajuta sa va relaxati dupa o zi incarcata urmarind serialul preferat sau un meci de fotbal. Pune la dispozitie cinci programe de masaj, opt nivele de vibratii si trei pozitii de relaxare in funcite de preferinte. In plus, beneficiaza de un design modern si minimalist integrandu-se perfect in orice decor.

Cecotec Compact 6021 este mai mult decat un fotoliu obisnuit, oferind o senzatie de relaxare placuta dupa o zi incarcata. Permite reglarea pozitiei pentru ca utilizatorul sa se poata simti cat mai confortabil. Actionand maneta laterala, puteti ridica suportul pentur picioare, in timp ce inclinati spatarul.

Puteti combina functia de masaj cu cea de caldura lombara, pentru un efect si mai placut. In principal, terapiile bazate pe aplicarea caldurii sunt recomandate pentru ameliorarea problemelor de la nivelul spatelui. In plus, masajul si caldura impreuna ofera beneficii importante precum reducerea senzatiei de oboseala, activarea circulatiei sangelui, dar si relaxarea musculara.

Cecotec Compact 6021 dispune de 8 motoare de vibratie silentioase, care ofera un masaj destul de suav si relaxant in zona umerilor, spatelui, feselor si picioarelor. Puteti controla usor nivelul vibratiilor sau programele din dotare folosind telecomanda cu care vine la pachet.

Modelul in discutie  masoara 100 cm lungime, 60 cm latime si 80 cm inaltime, avand o greutate de 30 de kg. Totodata, poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Cecotec Compact 6021 review

Verifica oferta actuala!

Merita sau nu achizitionat fotoliul cu masaj si incalzire Cecotec Compact 6021?

Ei bine, Cecotec Compact 6021 este o alternativa rezonabila care ofera un masaj relaxant, nu foarte puternic. Folosit pentru relaxare dupa o zi solicitanta este excelent, insa pentru efect terapeutic este posibil sa simtiti nevoia de un masaj mai puternic. In ansamblu, este un produs care merita banii, ideal pentru relaxare pe care il puteti achizitiona cu incredere in vederea eliminarii stresului si tensiunii din corp. In plus, arata bine si se integreaza usor in orice decor.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Cecotec Compact 6021

9.3

Calitate

9.1/10

Functii si Tehnologii

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Pret

9.3/10

Pros

  • Pret accesibil
  • 5 programe de masaj
  • 8 nivele de vibratii
  • 3 pozitii de relaxare
  • Design placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu