Fotoliu de masaj balansoar vidaXL, 80 x 95 x 100 cm, antracit, piele ecologica : Review detaliat

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

Fotoliul de masaj balansoar vidaXL este un produs foarte interesant cu ajutorul caruia va puteti relaxa dupa fiecare zi obositoare de munca. Dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Fotoliul de masaj vidaXL este prevazut cu tapiterie realizata din piele ecologica si beneficiaza de captuseala groasa pentru sezut si spatar. Fotoliul rabatabil a fost special proiectat pentru a va oferi un bun nivel de confort. Include sistem rotativ ce ofera o vedere la 360 de grade incaperii. Dispune de opt puncte de masaj pentru relaxarea completa a corpului.

Functia de incalzire intensifica senzatia, generand o caldura foarte confortabila si placuta. Spatarul si suportul le puteti regla in diferite unghiuri, in functie de necesitate. Totodata, acesta poate fi controlat folosind telecomanda din dotare.

Greutatea maxima pe care o poate sustine acest model este de 110 kg.

Dimensiunile produsului sunt de 80 cm lungime, 95 cm latime si 100 cm inaltime, alaturi de o greutate de 37.4 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui fotoliu de masaj in scopul relaxarii, atunci modeul cu balsoar de la vidaXL ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt multumiti de confortul pe care acesta il ofera si sustin ca este un produs potrivit nevoilor sale. Ofera o senzatie foarte placuta de relaxare si arata excelent, fiind usor de integrat in living-uri moderne si elegante. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Fotoliu masaj balansoar vidaXL

9.4

Calitate

9.4/10

Functii si Tehnologii

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie incalzire
  • Design elegant
  • 8 puncte de masaj

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu