Fotoliu de masaj electric rabatabil vidaXL, Tesatura, 71 x 94.5 x 96.5 cm, Verde inchis Review si Pareri

Cuprins Ghid Alegere Fotolii Masaj

0
(0)

vidaXL ne propune un nou model de fotoliu de masaj electic ce se poate rabata oferind un bun confort dupa o zi obositoare de munca. Este usor de folosit, dar si de integrat in orice decor, insa mai multe detalii vom discuta imediat.

Fotoliul de masaj electric vidaXL este un model ergonomic, excelent pentru relaxare in timp ce vizionati emisiunile sau filmele preferate. Este prevazut cu un strat gros de captuseala imbunatatind nivelul de confort.

Include sase puncte de masaj create pentru relaxarea spatelui, posteriorului, gambelor si asa mai departe. Beneficiaza si de functia de incalzire care ajuta la eliberarea tensiunii intensificand senzatia de relaxare.

Va permite sa reglati atat spatarul, cat si suportul pentru picioare pentru a va simti cat mai confortabil. Vine la pachet si cu o telecomanda pentru un control mai facil al produsului. Aceasta poate fi depozitata in buzunarul lateral.

Modelul in discutie este potrivit pentru persoane cu greutatea de pana la 110 kg. Beneficiaza de un design placut, care il face usor de integrat in orice decor. Dimensiunile acestuia sunt de 94.5 cm lungime, 71 cm latime si 96.5 cm inaltime, avand o greutate de 21.25 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui fotoliu de masaj electric pentru relaxare atunci modelul de la vidaXL ar putea fi o alegere buna. Cumparatorii sustin ca face ceea ce promite si anume ofera o senzatie placuta de relaxare si detensionare dupa o zi plina. Este usor de reglat, telecomanda este extrem de simplu de folosit, iar produsul isi face treaba excelent. Din punctul lor de vedere au facut o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Fotoliu masaj electric rabatabil vidaXL

9.3

Calitate

9.2/10

Functii si Tehnologii

9.0/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de reglat spatar si suport picioare
  • Confortabil
  • Telecomanda
  • Design placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu